Videopremiere: Philip Emilio blir drept

Philip Emilios «Gal for meg» streamer som et uvær. Nå har den endelig fått video. Torsdag spiller han på Rockefeller og DU kan vinne billetter.

b
a

Forrige fredag slapp Philip Emilio gladlåten «Gal for meg» som handler om hvordan det er å like noen man ikke passer sammen med. Typisk! Låten gikk rett inn på det som finnes av toneangivende Spotify-lister. Om det er derfor den allerede har over 120 000 streams eller om det er fordi det norske folk rett og slett ikke får nok av sjangeren urban, altså den musikalske heksemiksturen som består av like deler hiphop, pop og r&b? Det vet vi ikke helt.

Men la oss ikke henge oss opp i diskusjoner rundt årsak, virkning, autotune og sånn: Torsdag 22. november spiller 27-åringen på Rockefeller, og vi deler ut billetter. Sjekk Instagrammen vår @Nattogdag_offisiell for info om hvordan DU kan vinne. 

Men før det slipper Oslo-sangeren video til «Gal for meg», regissert av Zeshan Idris. Og den ser du her aller først HER (det vil si helt nederst i saken).

LES OGSÅ: SPILLELISTE: Best Akkurat … NÅ!

Hei Philip! Beskriv videoen slik du ville ha beskrevet den til en blind person.
En dame stalker meg og lurer meg til å møte henne, noe som ender med at jeg blir drept. Og så så ser du litt klipp av rovdyr, månelys, blod og kniver og sånn. Serial killer og rovdyr-vibber.

Mye yoga og kniver i videoen. Har du også mange dårlige dameerfaringer knyttet til yoga og kniver?
 Hehe! Jeg har ingen dårlige erfaringer med verken damer, kniver eller yoga. Regissør Zeshan Idris hentet inspirasjon fra American Psycho.

Trommene i låten minner om 80-talls-inspirert Bay Area-rap. Tar vi helt feil om du har hørt en del på SOB x ROB i det siste eller?
– SOB x RBE er fete de, men jeg har ikke drevet å hørt så mye på det. Da vi lagde låten i vinter hørte jeg mye på «Kush & Bombay» av Swan Lingo. Jeg viste den til produsenten min, Lucas Nord, og han gjorde sitt eget take på det.  Jeg liker å leke meg med forskjellige sounds. Hvis man hører på låtene jeg har droppet tidligere i år, så er alle ulike og dette er en egen liten vibe for seg selv.

LES OGSÅ: Her er spinoff-seriene vi må ha etter «Gåten Orderud»

It’s a vibe! Kjærlighet er vanskelig. Hvordan maksimerer man kjærlighet og minimerer drama?
 Det er et av livets store spørsmål. Jeg oppdaterer deg når jeg finner svaret. I mellomtiden tenker jeg at det er viktig å verdsette kjærligheten man allerede har heller enn å jakte kjærlighet man ikke har.

Frysninger!