Smil & Gift møter AUF-leder Ina Libak

  Er ikke du for gammel til å lede AUF? – Det gjetta jeg på at dere kom til å si. Nei, jeg synes ikke det. Spesielt siden vi har hatt tre mannlige ledere de siste 12 årene som har vært rundt 31. Jeg er kvinne og 28, så det er ungt nok.  AUF: Ungt nok    Hva er det mest ungdommelige med deg? Henger på hjørnet og røyker eller krangler med mamma? Memes? – Jeg er litt glad i memes. Men hvis det blir for mye memes er det slitsomt. Om man er i en samtale med bare memes. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X