Karen Nikgol kuraterer høstens Pluss Pluss: –  Jeg vet at det er upopulært å si dette til NATT&DAG, men…

Siden 2011 har Black Box Teater i Oslo arrangert kunst-eventet Pluss Pluss to ganger i året. Det heter Pluss Pluss fordi det er Black Box med något attåt. Selve innholdet varierer naturlig nok fra gang til gang, men det er tre regler: Det skal alltid være åpent å søke om å delta, programmet skal alltid bestå av både visuell og performance-basert kunst og Pluss Pluss skal alltid promotere unge og fremmadstormende kunstnere. Høstens Pluss Pluss går av stabelen onsdag 14. november på tre forskjellige locations: Black Box, K4 Galleri og Påfuglen. Hver gang er det en kunstner utenfra som står for […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.