Vinn billetter til Else Kåss Furuseths utsolgte Tinder-show

Vi gir bort billetter til Else Kåss Furuseths UTSOLGTE humorshow «Tinder Live» på Nieu Scene 27. oktober. Alt du trenger å gjøre er å tagge en du vil ha med deg i kommentarfeltet nederst i saken.

b
a

Først en kjensgjerning. Kjærlighet er vanskelig.

Heldigvis har Silicon Valley-guden skjenket oss sjekkeappen Tinder for å gjøre det enklere. Høyresveip, venstresveip, kaffe/øl på tinderdate. Og så, det Eline Lund Fjæren har omtalt som «intimitetens forløper», SEX.

Ryddige saker! Eller?

Alle som har brukt Tinder vet at joda, det er faktisk flere fisk i havet, men det finnes også en del skjær i sjøen.

For å lose deg gjennom den digitale kjærlighetens skjærgård har Else Kåss Furuseth lurt med seg en håndfull eksperter ned i den svette kjelleren på Nieu Scene, der de vil sitte ukomfortabelt nære hverandre i en sofa, som heldigvis er plassert oppe på en scene, slik at du som publikummer kan få med deg det som skjer.

LES OGSÅ: «Gratulerer» – Else Kåss Furuseth er best på teater

Pressesjef i Humornieu, Vegar Tryggeseid, sier at han har lite tro på konseptet, men at han gleder seg likevel.

– Som en ugle gleder seg til neste matbit!

Med andre ord: lørdag 27. oktober er kjelleren på Colonel Mustard klar for sveiping, superliksing, matching, chatting, ghosting og det som både verre og bedre er. Og det er selvsagt allerede utsolgt. Men frykt ikke. Vi har billetter! 

Ifølge psykoanalytikeren Jacques Lacan er kjærlighet «å gi noe man ikke har, til noen som ikke vil ha det». I så fall kan ikke dette være kjærlighet, for vi HAR to billetter som vi vil gi til noen som VIL ha dem.

Og det er jo deg, det?

Tagg en venn/tinderdate/kjæreste/nysingel mamma/pappa du vil ha med deg på Tinder Live i kommentarfeltet helt nederst! :)

LES OGSÅ: Fire uker i Paris med Tinder som kompass