Vinn billetter til Else Kåss Furuseths utsolgte Tinder-show

Først en kjensgjerning. Kjærlighet er vanskelig. Heldigvis har Silicon Valley-guden skjenket oss sjekkeappen Tinder for å gjøre det enklere. Høyresveip, venstresveip, kaffe/øl på tinderdate. Og så, det Eline Lund Fjæren har omtalt som «intimitetens forløper», SEX. Ryddige saker! Eller? Alle som har brukt Tinder vet at joda, det er faktisk flere fisk i havet, men det finnes også en del skjær i sjøen. For å lose deg gjennom den digitale kjærlighetens skjærgård har Else Kåss Furuseth lurt med seg en håndfull eksperter ned i den svette kjelleren på Nieu Scene, der de vil sitte ukomfortabelt nære hverandre i en sofa, som heldigvis er […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.