Vinn billetter til Else Kåss Furuseths utsolgte Tinder-show

Først en kjensgjerning. Kjærlighet er vanskelig. Heldigvis har Silicon Valley-guden skjenket oss sjekkeappen Tinder for å gjøre det enklere. Høyresveip, venstresveip, kaffe/øl på tinderdate. Og så, det Eline Lund Fjæren har omtalt som «intimitetens forløper», SEX. Ryddige saker! Eller? Alle som har brukt Tinder vet at joda, det er faktisk flere fisk i havet, men det finnes også en del skjær i sjøen. For å lose deg gjennom den digitale kjærlighetens skjærgård har Else Kåss Furuseth lurt med seg en håndfull eksperter ned i den svette kjelleren på Nieu Scene, der de vil sitte ukomfortabelt nære hverandre i en sofa, som heldigvis er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X