Endelig! Nytt Solange-album i høst

To år etter A Seat At The Table slipper Solange sitt femte album.

b
a

16 år og fire album har gått siden første gang Solange Knowles ga ut musikk. Ganske nøyaktig to år har gått siden det beste albumet, nyklassikeren A Seat At The Table, som lavmælt, men likefullt bestemt, kastet seg inn i den pågående debatten om rase og identitet i USA. Samtidig som det i aller høyeste grad var forførende R&B av den avhengighetsskapende sorten.

Siden den gang har Beyoncé-søsteren rukket å spille en legendarisk (og forsinket!) konsert på Piknik i Parken, en minst like legendarisk konsert på Roskilde, gjennomført performance på Guggenheim i New York og skrevet om svart identitet til en utstilling på Tate Modern i London. No biggie!

Nå er tusenkunstneren og 32-åringen snart ute med musikk igjen, det kommer frem i et portrettintervju i The New York Times.

Albumet, som enda ikke har fått tittel, er visstnok preget av jazz, hiphop og elektronisk musikk – som seg hør og bør i 2018 – og er spilt inn i New Orleans, California, på Jamaica og i Houston. Den er grei!

Nøyaktig når albumet kommer er ennå ikke kjent, men det skjer i løpet av høsten. Vi gleder oss!

LES OGSÅ: Spilleliste: Denne musikken er best akkurat nå