Ketsjup og Sennep på dart-stedet Oche: – Er det ikke lenger nok å bare servere øl og vin og ferdig med det?

– Dårlig akustikk! Det var det første som slo Ketsjup og Sennep etter at de hadde spradet selvbevisst over den småslappe røde løperen på vei inn på det nye «jentevennlige» dart-utestedet Oche (uttales «Åkki»), i Torggata i Oslo. Her, like ved Sport Outlet, butikken som mistenkelig nok alltid har «SALG 50-70%», er det satt av to etasjer og over 1300 kvadratmeter til pilkasting, øldrikking og spising av pulled pork-baserte småretter. Snakking er det verre med. – Men så er det jo ikke helt ferdig her, da. Kanskje de har glemt å henge opp noe gammalt ræl på veggene? spurte forståelsesfulle […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.