EP-aktuelle Niilas er perfeksjonist, hatelsker Lido og aktiv på Freakforum

Niilas er beatmaker, bergenser med østlandsdialekt og et frimodig tannhjul i Vibbefanger-maskineriet. Han har en mørk fortid som perfeksjonist, men har blitt flinkere til å leve med det. I disse dager er han aktuell med Naste EP som slippes 26. oktober. Det er den utgivelsen han selv er mest fornøyd med. Hittil. I arbeidsprosessen får han noen ganger tilbakemeldinger fra brukerne på freak.no, tidligere Norsk Freakforum. Der har han hatt en egen tråd i to-tre år der han holder fans oppdaterte på hva han koker opp. – I tråden min skriver jeg bare at jeg har laget en ny låt som folk kan […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X