EP-aktuelle Niilas er perfeksjonist, hatelsker Lido og aktiv på Freakforum

Niilas er beatmaker, bergenser med østlandsdialekt og et frimodig tannhjul i Vibbefanger-maskineriet. Han har en mørk fortid som perfeksjonist, men har blitt flinkere til å leve med det. I disse dager er han aktuell med Naste EP som slippes 26. oktober. Det er den utgivelsen han selv er mest fornøyd med. Hittil. I arbeidsprosessen får han noen ganger tilbakemeldinger fra brukerne på freak.no, tidligere Norsk Freakforum. Der har han hatt en egen tråd i to-tre år der han holder fans oppdaterte på hva han koker opp. – I tråden min skriver jeg bare at jeg har laget en ny låt som folk kan […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.