Du MÅ se Nicolas Cage drepe motorsykkelkjørende orker på LSD i den sinnssyke neon-voldsfilmen «Mandy»

Rent plotmessig er Panos Cosmatos Mandy en ganske enkel hevnfilm. Nicolas Cages kjæreste (Andrea Riseborough) kidnappes av en lokal LSD-kultleder som styrer ved hjelp av mototsykkelkjørende orkelignende skapninger. Okei, grunnlaget er kanskje veldig enkelt, men det er stilmessig Mandy virkelig utmerker seg, noe filmens norske fotograf Benjamin Loeb skal ha mye av æren for. LES OGSÅ: Anmeldelse: «Hereditary» er kanskje årets skumleste film Filmen er ultrastilisert og over the top på alle måter, og føles med den overdrevne bruken av neonfarger som et slags punktum for hele stilen. Det er vanskelig å vite hvor man går videre etter dette uten […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X