Du MÅ se Nicolas Cage drepe motorsykkelkjørende orker på LSD i den sinnssyke neon-voldsfilmen «Mandy»

Rent plotmessig er Panos Cosmatos Mandy en ganske enkel hevnfilm. Nicolas Cages kjæreste (Andrea Riseborough) kidnappes av en lokal LSD-kultleder som styrer ved hjelp av mototsykkelkjørende orkelignende skapninger. Okei, grunnlaget er kanskje veldig enkelt, men det er stilmessig Mandy virkelig utmerker seg, noe filmens norske fotograf Benjamin Loeb skal ha mye av æren for. LES OGSÅ: Anmeldelse: «Hereditary» er kanskje årets skumleste film Filmen er ultrastilisert og over the top på alle måter, og føles med den overdrevne bruken av neonfarger som et slags punktum for hele stilen. Det er vanskelig å vite hvor man går videre etter dette uten […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.