Britisk R&B-yndling til Norge

For hjertet er livet enkelt, for popartister er det nok enda enklere. Først gir man ut en låt som blir årets sommerhit («Boo’d up»), så følger man opp med en nesten like god låt («Trip») og så gir man ut et noe skuffende, trolig litt forhastet, debutalbum (Ella Mai).

Og SÅ, helt til slutt, fyller man Rockefeller.

Det er i alle fall den ruten Ella Mai har valgt.

23-åringen, som er mest kjent for låta «Boo’d up», kommer til Norge. Og det er ikke så rart. For vi nordmenn har god betalingsevne, liker R&B og får simpelthen ikke nok av å kjøpe dyr øl og nyte god musikk på Rockefeller/ John Dee / Sentrum Scene. Streit nok.

Få med deg Ella Mai på Rockefeller torsdag den 24. januar 2019. Det blir bra.

LES OGSÅ: Politimann: – Man får et litt skrudd forhold til sex når man sitter og ser på overgrep hele dagen

X