Her er det beste fra kommentarfeltene på Frank Løkes Instagram

Det er ingen overdrivelse å påstå at det koker GREIT i kommentarfeltene under postene til Frank Løke (@actionfrankloke) akkurat nå. I forrige episode av Skal vi danse stilte Løke opp i Borat-truse uten å fortelle det til sin dansepartner Tone Jacobsen eller TV2 på forhånd. Jacobsen ble visstnok så sjokkert at hun måtte ha krisehjelp etter sending. Løke ble så kastet ut av både Skal vi danse og Kjendis søker kjæreste etter en helhetsvurdering fra TV2. Løke gikk idag hardt ut mot kanalen og hevdet det hele var et avtalt stunt, og at Jacobsen ikke tør å innrømme det. Dette […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X