Her er det beste fra kommentarfeltene på Frank Løkes Instagram

Det koker greit i kommentarfeltet på Frank Løkes Instagram. Vi har valgt ut det beste så du slipper å lese gjennom alt selv.

b
a

Det er ingen overdrivelse å påstå at det koker GREIT i kommentarfeltene under postene til Frank Løke (@actionfrankloke) akkurat nå.

I forrige episode av Skal vi danse stilte Løke opp i Borat-truse uten å fortelle det til sin dansepartner Tone Jacobsen eller TV2 på forhånd. Jacobsen ble visstnok så sjokkert at hun måtte ha krisehjelp etter sending. Løke ble så kastet ut av både Skal vi danse og Kjendis søker kjæreste etter en helhetsvurdering fra TV2. Løke gikk idag hardt ut mot kanalen og hevdet det hele var et avtalt stunt, og at Jacobsen ikke tør å innrømme det.

Dette har selvsagt fansen til Løke meninger om, spesielt i kommentarfeltene under Instagrampostene hans. Folk er ikke helt enige om hva som er problemet, men de er engasjerte!

Vi har plukket ut de beste kommentarene fra de siste dagene så du slipper å lese alt.

Les også: Vi var på Vill Vill Vest: stedet for generell klovneoppførsel

Jonrhansen går rett til kjernen av problemet. Verden er full av homsegutter og krenka folk!

nokia60, er enig i at det er noe mistenkelig med de homogreiene. Folk tåler ikke en dritt lenger, raser han. Tore gir jo sin x Homo venn 9?? Hva faen liksom??

Eller er det kanskje som pettersenremi sier, at det er feminister og sutrekopper som er ansvarlige? Uansett hvem det var er det godt Frank kom seg ut av programmet, for tøffe gutter danser ikke!

Så klikker det for ptmikalsen. Han blir så krenket av at noen er sinte på Action Frank Løke at han først dømmer mr.runjo som en bitteliten feminist-mann som bir krenket av ingenting, og spør hvem han er til å dømme andre.

Les også: Instagram-konto blander norske nudes med matvarer

Mette Helen har i likhet med Frank hentet inspirasjon fra Borat og bruker virkemiddelet NOT! Herlig, Mette Helen! =).

Altså, @strikkelykkeliten kan mer enn gjerne slikke @mette_helen sakte og rolig i ræven, men det er ikke det det handler om! Det handler om borat trusa til action frank løke!

Her er det endelig noen som tenker litt lenger. Hva blir det neste om man ikke kan bruke Borat-truse?? Blir vel fort hijab det!!! Ja, kanskje det, Cathrine! =) Gøy å tenke på fremtiden!

Når selveste Notat trusa skal frem er det fint at det er en topptrent kropp, det er det vel ingen som er uenige i.

Det er det flere som er enige i! Hadde ikke akkurat vært feil å ha sex med Action Frank Løke når han har på seg boråt-drakta!

Okei, nå roer vi oss.

Okei, greit. Nå må vi ha noe litt hyggeligere!

=)

Kult at du har begynt å følge med! :)

Heh, ja, kanskje litt? :) Takk for tilbakemelding!

Ja, kanskje det! =) Kunne vært gøy, men får se hva jeg rekker!

Nei nei nei, nå sklir det ut igjen!

Ja, kan gjøre det etterpå! :)

Les også: Kulturkrigen har ENDELIG nådd Thomas-toget