Quiz: Vi må begrense global oppvarming. Klarer du å stå imot presset og fremdeles kjøre BIL?

Javel, så står vi foran en av de største eksistensielle krisene mennesket og planeten noensinne har opplevd, og okei så er det sånn sett ikke mye å ofre å slutte med bensinbil når ALT står på spill, men likevel: DU VIL KJØRE BIL! LES OGSÅ: Eivind Trædal kommenterer humoren i «Ja til bilen i Oslo»: – Jeg synes gruppa holder et høyt nivå Klarer du å stå imot presset og fortsette å kjøre bil selv om det setter hele jordkloden i fare?  [viralQuiz id=33]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X