Bjarte Tjøstheims nye teaterstykke passar deg som er engsteleg og/eller likar Bjarte Tjøstheim

Bjarte Tjøstheim, ein av humorbransjens mest sympatiske folk, har laga teater om det å vere redd for det meste.

 

b
a

N&D ANBEFALAR: Då Bjarte Tjøstheim var barn vart han korsfesta av kameratane sine i hagen til naboen på Randaberg. Ikkje rart dette sette ein støkk i den unge prestesonen. Sidan den gong har han blitt ein av Norges morsomste og markert seg som ein habil manusforfattar med humorserien Presten.

Det å vere redd er menneskeleg og ofte er frykta heilt rasjonell, som då han fekk konstatert lungekreft – og hadde det i 24 timar – før det viste seg at det var ein annan sitt røntgenbilde. «Den største frykta er likevel å bli galen og at psykiateren skal seie han er klin kokos.

Men da han først blei innlagt, viste det seg at «psykiatrisk avdeling var den tryggaste staden å vere».

Passar for deg som er i overkant engsteleg og som likar Bjarte Tjøstheim.

Det går betre no – Det Norske Teatret from Det Norske Teatret on Vimeo.

Det går betre noe