Det går betre noe

Bjarte Tjøstheims nye teaterstykke passar deg som er engsteleg og/eller likar Bjarte Tjøstheim

N&D ANBEFALAR: Då Bjarte Tjøstheim var barn vart han korsfesta av kameratane sine i hagen til naboen på Randaberg. Ikkje rart dette sette ein støkk i den unge prestesonen. Sidan den gong har han blitt ein av Norges morsomste og markert seg som ein habil manusforfattar med humorserien Presten. Det å vere redd er menneskeleg og ofte er frykta heilt rasjonell, som då han fekk konstatert lungekreft – og hadde det i 24 timar – før det viste seg at det var ein annan sitt røntgenbilde. «Den største frykta er likevel å bli galen og at psykiateren skal seie han er […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.