Trance-cruise og UFO-party: Det beste som skjer denne uka

Hadde det vært opp til meg hadde jeg bare sittet hjemme hele dagen. Men du vet hva legen sa: Du må ut å gjøre ting. Derfor har vi tatt ansvar og laget denne listen over de beste tingene å gjøre de neste dagene i Oslo. Søndag 26. august er det Zotora «Naken» didjeridoo på Emanuel Vigeland Museum. Zotora er en norsk musiker som egentlig heter Per Nygaard, og han har ifølge Wikipedia hatt ganske stor suksess som gatemusikant: «I perioden 1989–1994 jobbet Zotora som gatemusikant i Europa, Australia og Asia. I denne perioden ga han ut flere kassetter, deriblant kassetten «Didjeridoo […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X