Kari Jaquesson hang ut transperson på Facebook

«Ja, her er en av dem. Dette er en «kvinne» i følge ham selv». Dette skriver Kari Jaquesson på facebooksiden sin, hvor hun har lagt ved flere bilder av en transkjønnet kvinne. Den siste uka har debatten om hvorvidt transkjønnede skal ha adgang til garderoben til det kjønnet de identifiserer seg som, rast på Jaquessons facebookside. I en kommentar på Dagbladet i slutten av juli erklærte Jaquesson seg for TERF (transekskluderende radikal feminist), og skrev at loven om endring av juridisk kjønn ble vedtatt uten en konsekvensanalyse. Loven, som trådte i kraft i juli 2016, sikrer at man basert på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X