BILDESERIE: Per Sandberg og Bahareh Letnes

Per Sandberg og Bahareh Letnes var 2018. Det startet med noen merkelige feriebilder i Iran, og det fortsatte med å skrive seg inn i historien som en av de råeste episodene som rammet norsk offentlighet dette året. ​... Og dramaturgien var perfekt. De stadige dryppene med ny informasjon og sjokkerende vendinger kunne minne om en velprodusert sesong av en amerikansk podcast. Spionanklager, en statsråd som måtte gå, storpolitikk, forbudt kjærlighet mellom en ung innvandrer fra et muslimsk land og en eldre Frp-politiker, skilsmisse, angrep på mediene, pressekonferanser og virale medieopptredener. Per Sandberg klarte til og med å få Frp-ere, pressen, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X