Foto: Sebastian Ludvigsen

Ingrid Espelid Hovig: – Livskvaliteten bør holdes ved like så lenge en kan

Dette intervjuet sto på trykk i NATT&DAGs marsutgave i 2007.  NATT&DAGS ÅRLIGE prisutdeling en lørdag i januar. Osloprisen deles ut i Christiania Teater, tidligere Filmteateret, i Stortingsgaten. Her er stort sett alt dekket i deilig, rød velour, hvilket gjør at lyden er dempet og svært, svært behagelig. Det er uvanlig å være i en full­stappet sal uten at lyden føles skrallende. Mange har pyntet seg. lkke jeg. Vi sitter på balkongen og nipper champagne. Jeg er helt susete. Dette er den beste Osloprisen på lange, lange tider. Turbo­-Hertis er konferansier, han er i kanonform. Han har tatt på seg komistøvlene, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X