Quiz: Du er fiskeriminister Per Sandberg. Klarer du å ta fornuftige valg?

Vår fiskeriminister tok av seg ministerhatten og dro på ferie til Iran med en 30 år yngre dame som har fått asyl i Norge. Det har han fått mye kritikk for de siste dagene. Okei, så har Sandberg tidligere ment at det bør være ulovlig å dra på ferie til et land man har forlatt etter å ha fått asyl i Norge. Og javel, så er det rart at en fiskeriminister drar på ferie med en som har et fiske-firma. Og, greit, så er det ikke bra at Sandberg ikke har meldt ifra om at han skal til Iran og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X