Det går jo bra med Lil Halima, herregud

– Jeg er en veldig introvert person som er vant til å være alene, men når man driver med musikk MÅ man være utadvendt. Det er en liten utfordring. Men det går jo bra med meg, herregud.​ Før årets by:Larm ble 19 år gamle Lil Halima trukket frem som en å følge med på. Noen måneder senere har hun blant annet fått en låt på New Music-listen til Spotify globalt (som eneste norske artist sammen med – du gjetta riktig – Kygo) og blitt booket til flere store festivaler. Den siste singelen hennes, «Train» – en catchy elektropop-låt om å […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X