Hkeem: – Karrieren min starta ikke med «Fy Faen», den starta etter

– Er det virkelig ingen ledige bord her? Vi befinner oss på Kulturhuset i Oslo, et tre-etasjers utested som på kveldstid fungerer som debattarena, konsertscene og pub, og som er noe beryktet for sitt ekstremt dølle klientell. På dagtid fungerer det som oppbevaringsanstalt for Mac-eiere uten varig tilknytning til arbeidslivet, og de er det mange av – tydeligvis. Vi går gjennom et uendelig antall rom med liksom-autentiske mursteinsvegger, opp og ned trapper … Det er virkelig ingen ledige bord. Vi ser på hverandre. Fuck it. Vi går ned i første og setter oss ved baren, selv om de høye barkrakkene […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.