HALIE (17) – Jeg er så obsessed med trær

I likhet med fellow bergenser Aurora Aksnes (AURORA) ble HALIE (17) oppdaget gjennom et videoklipp. Hun sang «Wicked Games» av Chris Isaak på Mandagsklubben på Lille Ole Bull i Bergen, en opptreden som ble filmet og siden delt på Facebook. Dagen etter ble hun kontaktet av MADE management, som har stjerner som Lars Vaular, Sigrid, Sushi X Kobe OG Aurora Aksnes i stallen. ​– Han som i dag er manageren min så videoklippet, og kontaktet meg. Så tenkte jeg over det, og takket veldig fint ja. Siden den gang har jeg, og folkene rundt meg, bygget oss oppover og oppover. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X