Fieh: – Jeg vet ikke helt hva det vil si å skjønne jazz

På et kaffested i nærheten av Musikkhøgskolen lufter unge folk føttene i en skofri sone med macen godt plantet i fanget. De sitter på en stor, trappeliknende kryssfinérkasse med seter på tre forskjellige nivåer og skriver på noe som helt sikkert er veldig viktig. Levels. Er det slik det var i det antikke Roma? Er det dette som er Cosmo Kramers uoppnåelige drøm? Vi setter oss i den andre enden av rommet, langt vekk fra palledekorasjonen og de andre skumle gründer-påfunnene. Jeg starter samtalen som jeg pleier: med å søle masse kaffe utover et vaklete high-top-bord. – Jeg tror egentlig […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X