ToeJam & Earl

Det beste co-op-spelet i persons minne er no ute for moderne spelsystem som del av samlepakka SEGA Mega Drive Classics

Det bergensbaserte spelstudioet Henchman & Goon sitt koselege, familievenlege puslespel Pode (Switch) byd på roande musikk, fredsæle fargar og lyseffekter og samarbeid i samspelet si ånd. Ingen eller få ting er som eit godt co-op-spel. Og det som truleg er det beste co-op-spelet i persons minne, den psykedeliske funk-odysseen ToeJam & Earl (1991), er no ute for moderne spelsystem som del av samlepakka SEGA Mega Drive Classics (PC, PS4, XB1). ​ SEGA Mega Drive Classics inneheld 53 meir eller mindre klassiske spel frå 16-bit-æraen. Emulsjonen er høveleg grei – stundom stotrar lyden litt, ein gong i blant sklir grafiske element […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.