Vi dro på BDSM-treff: – Blir jo en del spanking og hyling

I gangen står det parkert minst ti barnevogner, og innerst er det en stor, tung jerndør med påskriften «NONNA». En eim av vafler strømmer mot meg idet den åpnes, og det gjør en høy danske iført rosa fjærboa, tutu-skjørt og en liten militærfarget mankini også. Jeg er på kveldstreff for BDSMere og fetisjister. En time tidligere… – Er du en sart sjel? Det er Kai, lederen av Oslo BDSM, som spør. Vi har avtalt å møtes på en pub på Grønland for en briefing før det starter. Med seg har han Katinka, styremedlem i Oslo BDSM. Hun jobber i mediene, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X