«Oslo Zoo»: – Det trenger ikke være så tydelig at det er en humorserie

Blank, Unge Lovende, En Natt og Nesten Voksen. Når du trodde NRKs serietilbud ikke kunne bli kjipere har Øyvind Holtmon tatt med seg Amir Asgharnejad, noen andre unge talenter og laget noe veldig bra. Oslo Zoo er en dramakomedie om den mislykkede akademikeren Amir (spilt av, du gjettet riktig, Amir). Han sliter økonomisk, begynner å jobbe som übersjåfør, og prøver å holde det skjult for samboeren Charlotte (Eline Grødal). Serien har et løst plot der man episodisk får innblikk i livene til Amirs überkunder. Manusforfatter og regissør Øyvind Holtmon sier den oppstykkede strukturen kom fra mange små, usorterte idéer. – Jeg hadde en […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.