«Oslo Zoo»: – Det trenger ikke være så tydelig at det er en humorserie

Blank, Unge Lovende, En Natt og Nesten Voksen. Når du trodde NRKs serietilbud ikke kunne bli kjipere har Øyvind Holtmon tatt med seg Amir Asgharnejad, noen andre unge talenter og laget noe veldig bra. Oslo Zoo er en dramakomedie om den mislykkede akademikeren Amir (spilt av, du gjettet riktig, Amir). Han sliter økonomisk, begynner å jobbe som übersjåfør, og prøver å holde det skjult for samboeren Charlotte (Eline Grødal). Serien har et løst plot der man episodisk får innblikk i livene til Amirs überkunder. Manusforfatter og regissør Øyvind Holtmon sier den oppstykkede strukturen kom fra mange små, usorterte idéer. – Jeg hadde en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X