«Latexmaster»: – Det er nesten så hele kroppen får en klem samtidig

Latexmasteren drar ut i naturen for å ta selvportretter i heldekkende latexdrakt: – Å bringe seksualiteten ut fra den private sfæren vil alltid kunne vekke motstand hos de som blir mer eller mindre frivillige tilhørere.

b
a

Denne saken er en del av en større artikkel N&D har gjort på fetisjer.

– Hei :) Jeg ser etter et sexy og feminint leketøy kledd i latex fra topp til tå som jeg kan dominere og leke med så vi kan ha det gøy sammen. Høres det spennende ut? ;)

Det er bergensbaserte Latexmaster som spør. Han er en mann på 49 og i motsetning til de aller fleste på FetLife kan det virke som om han har et bevisst forhold til hvordan han ønsker å fremstå.

– Det er jo en slags markedsføring vi snakker om her, så jeg gjør et forsøk på å skille meg litt ut fra mengden. Når det gjelder bildene på profilen min så er både motiv og fotograf meg selv. Det kan være litt kronglete med stativ og selvutløser, men det blir noen stilige bilder. Når det er sagt så er det ikke så mange som har kommentert de, jeg tror kanskje de fleste tenker «Hva er dette…?».

Les også: «Gummimannen»: – Det er vel fremdeles ingen sykdom å bli kåt

Den gigantiske kaninen på Nesttun Latexmaster poserer med på bildet (som vi har fått tillatelse til å publisere), er synlig for bybanen som passerer hvert femte minutt. Når jeg spør om han er redd for at noen skal se ham svarer han:

– Siden jeg er så privat med interessen min så vet jeg egentlig ganske lite om hva andre tenker om latexklær, men jeg vil tro at det er relativt få mennesker som umiddelbart vil nikke anerkjennende og si at dette er noe de setter pris på, ja.​

Han tilføyer:

– All seksualitet er vel tabubelagt, så det å bringe seksualiteten ut fra den private sfæren vil alltid kunne vekke motstand hos de som da blir mer eller mindre frivillige tilhørere. Jeg forstår godt hvorfor fetisjister blir forbundet med kåthet og promiskuøsitet. Fetisjer er uløselig knyttet til seksualitet, det ligger i sakens natur at det handler om seksuell tenning og nytelse. Det er derfor umulig å vise fram en fetisj uten at koblingen blir gjort, tror jeg.

For Latexmasteren startet fetisjlivet da han var i puberteten på 80-tallet. Han forteller at tettsittende og glinsende klær alltid har trigget ham, han vet ikke helt hvorfor, men trekker fram at en mulig årsak kan være at alle de «flotte jentene gikk ikledd supertettsittende lycra-treningstøy».

– Ugh, jeg høres gammel ut.

Men når fascinasjonen startet med lycra, eller elastan, hvordan utviklet det seg til å bli en fetisj for latex? Ifølge Latexmasteren skjedde det ved en tur innom Duoshop i Oslo, han var tidlig i tjueårene og kjøpte noe smågreier. Det skulle fremdeles ta flere år før han fikk råd til sin første heldekkende latexdrakt.

Les også: «Duen»: – Et hardt og rått knull kan gi en sterkere opplevelse enn varsom elskov

– Jeg liker den heldekkende følelsen av tettsittende latex, det er nesten så hele kroppen får en klem samtidig. Det er anonymiserende og skjuler alt samtidig som den fremhever alt som er under, i et litt rart motsetningsforhold. Og så synes jeg det er utrolig sexy å se på når det blankt og glinsende glir over alle kurvene til den som har det på.

I hvilken grad vil du si at du lykkes med misjonen din her inne: Å finne et sexy, feminint leketøy kledd i latex?
– Vår samtale er streit og reflektert, dessverre må jeg vel si at den skiller seg markert ut på en positiv måte. De fleste henvendelsene jeg får er bestående av svært enkle setninger med utvetydig seksualisert innhold.

– Det var nylig en som lurte på om jeg ville henge ham med renneløkke. Jeg forklarte ham at jeg var ukomfortabel med at det var litt for mange feilkilder som kunne sørge for at han havnet på Møllendal og jeg på Tinghuset. Siden hørte jeg ikke mer fra den kanten.

Les mer: Vi dro på BDSM-treff

latexmannen