latexmannen

«Latexmaster»: – Det er nesten så hele kroppen får en klem samtidig

Denne saken er en del av en større artikkel N&D har gjort på fetisjer. – Hei :) Jeg ser etter et sexy og feminint leketøy kledd i latex fra topp til tå som jeg kan dominere og leke med så vi kan ha det gøy sammen. Høres det spennende ut? ;) Det er bergensbaserte Latexmaster som spør. Han er en mann på 49 og i motsetning til de aller fleste på FetLife kan det virke som om han har et bevisst forhold til hvordan han ønsker å fremstå. – Det er jo en slags markedsføring vi snakker om her, så […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X