Eivind Trædal kommenterer humoren i «Ja til bilen i Oslo»: – Jeg synes gruppa holder et høyt nivå

Medlemmene av Jarle Aabøs facebookgruppe (eller «nettavis») Ja Til Bilen I Oslo er ikke bare flinke til å si at de vil ha bil i Oslo og avle opp hets og trusler mot to-tre spesifikke politikere. De besitter nemlig også et stort humortalent. Gjennom artige bilder som har gått i sirkulasjon på kontorvegger i offentlige etater siden 90-tallet uttrykker de sin dype misnøye for nåtidens ressurssterke hippier. For å kaste lys over fenomenet har vi satt sammen et panel av én person. For europeere er han en urovekkende positiv togpassasjer, for osloborgere er han bystyrerepresentant. For andre er han antikrist. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X