«DRIB»-regissør Kristoffer Borglis nye kortfilm har løsningen på ditt eksistensielle sammenbrudd

Se Kristoffer Borgli få eksistensiell nødhjelp fra Jeff Goldblum og en taiwansk bodybuilder i kortfilmen «A Place We Call Reality».

b
a

I fjor laget Kristoffer Borgli det vi (og dere) mente var fjorårets beste film. I år har han tatt pause fra reklamejobbing (eller som han selv kaller det, å mikrodosere akkselarasjonisme) for å lage nok en blanding av fiksjon og virkelighet i kortfilmen A Place We Call Reality.

Les også: Radikale danske teenage-piger i en vanlig verden

I kortfilmen får Borgli en slags eksistensiell krise etter en lang presseturné for DRIB. Borgli prøver å fylle tomrommet med blant annet Sam Harris-podcasten, Scientologi og mye jobbing, uten at det hjelper særlig mye.

Så, etter å ha møtt Jeff Goldblum og trålet internett etter noen med et svar, innser han at løsningen er å invitere den taiwanske bodybuilderen og livsstilscoachen Frank Yang til Los Angeles for å lære meditasjon og kvitte seg med egoet sitt.

Om det hjelper? Du får se selv da, din idiot! Hele filmen ligger nemlig ute på Vimeo. 

Les også: Ny humorscene i Oslo: – Byen trenger et sted man kan se annerledes ting