«DRIB»-regissør Kristoffer Borglis nye kortfilm har løsningen på ditt eksistensielle sammenbrudd

I fjor laget Kristoffer Borgli det vi (og dere) mente var fjorårets beste film. I år har han tatt pause fra reklamejobbing (eller som han selv kaller det, å mikrodosere akkselarasjonisme) for å lage nok en blanding av fiksjon og virkelighet i kortfilmen A Place We Call Reality. Les også: Radikale danske teenage-piger i en vanlig verden I kortfilmen får Borgli en slags eksistensiell krise etter en lang presseturné for DRIB. Borgli prøver å fylle tomrommet med blant annet Sam Harris-podcasten, Scientologi og mye jobbing, uten at det hjelper særlig mye.   Et innlegg delt av Kristoffer Borgli (@kristogger) Des. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.