«DRIB»-regissør Kristoffer Borglis nye kortfilm har løsningen på ditt eksistensielle sammenbrudd

I fjor laget Kristoffer Borgli det vi (og dere) mente var fjorårets beste film. I år har han tatt pause fra reklamejobbing (eller som han selv kaller det, å mikrodosere akkselarasjonisme) for å lage nok en blanding av fiksjon og virkelighet i kortfilmen A Place We Call Reality. Les også: Radikale danske teenage-piger i en vanlig verden I kortfilmen får Borgli en slags eksistensiell krise etter en lang presseturné for DRIB. Borgli prøver å fylle tomrommet med blant annet Sam Harris-podcasten, Scientologi og mye jobbing, uten at det hjelper særlig mye.   Et innlegg delt av Kristoffer Borgli (@kristogger) Des. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X