Videopremiere: BLYTT starter på nytt med blanke ark – og synther og trommemaskiner

For noen uker siden debuterte BLYTT med singelen «Closer», som egentlig hørtes litt for bra ut til å være en debutsingel. Det kunne visst forklares med at bergensduoen egentlig er noen ringrever, som figurerte i kulissene i Bergen på begynnelsen av 2000-tallet, før de bestemte seg for å prioritere... doktorgrader? Se musikkvideo til «Closer» nederst i saken! Hva er «BLYTT»? – BLYTT er en pop-act fra Bergen. Det er to av oss – Kjersti og Lars Jacob – men vi regner i grunnen vår eminente produsent Njål Paulsberg som å være de facto-medlem. Vi pleide å drive klubben Powerblytt back in […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X