Har du klær med legaliseringssymboler kan du risikere å bli nektet inngang på barer i Tromsø

I august i fjor inngikk Tromsø kommune og Norsk Narkotikapolitiforening (NNPF) samarbeidsprosjektet «Bry Deg Uteliv» – en kampanje der kommunen, utelivet og politet går sammen i kampen mot narkotika. Studentsamfunnet Driv er blant utestedene som er med i prosjektet, og på en plakat de har hengt opp kan vi lese at det innebærer en nulltoleranse for narkotika i utelivslokalene, umiddelbar anmeldelse til politiet ved overtredelse og bortvisning dersom man har «klær og effekter med legaliseringssymboler for narkotika». Det siste punktet skaper reaksjoner. Sykt at dette fortsetter i 2018. Denne gangen er det i Tromsø man vil nektes adgang om man […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.