​– Jeg er redd for å komme til punktet hvor man tegner for andre enn seg selv

Hva så du opp til som liten og hva fikk deg til å tenke at du ville jobbe med tegneserier? ​ – Definitivt Donald. Jeg og en kamerat på barneskolen lagde en tegneserie sammen som het Skolen hvor vi tegnet lærerne og sånn. Det var nok litt teite greier, men den læreren det gikk hardest utover var også han som likte det best og han som hjalp oss med å trykke det opp. Vi solgte serien og brukte pengene på båt-is. ​Kanskje det viktigste var da jeg jobbet på et galleri på Inderøya da jeg var rundt 15 år. Han som […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X