Foto: Marius Eie
Foto: Marius Eie

Ma$arati: – Jeg digger den der syden-estetikken

— Kunsten i dag er ikke for lite utfordrende. Den er for utfordrende. Eller, samtidig er det så mange regler — de burde man ikke forholde seg til. Gah. Kunst er begge deler, ass. Kunst er jævlig. Da NATT&DAG snakket Mathias «Ma$arati» Nordby i januar lå han vinterdeprimert på sofaen og smurte inn leppene med pomade og uttalte at kunst er en jævlig ting. Ikke en oppsiktsvekkende påstand i seg selv. Vel og merke om den kom fra en vanlig, middelaldrende mann med Liverpool-supporter-ølmage, god uttelling på Fantasy Premier League, og kun middels forståelse for sin kones følelsesliv. Noe mer […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.