HBOs VM-dokumentar er perfekt oppladning til Russland 2018 (om man ser bort fra alt det jævlige)

Man trenger ikke å ha over 100 i IQ for å ha fått med seg at sommerens fotball-VM i Russland allerede har rukket å bli en smått kontroversiell affære. Storpolitikk, nordkoreanske slavearbeidere og to millioner døde løshunder i VM-byene har dessverre lagt en demper på fotballfeberen – i alle fall hos de mest etiske bevisste av oss. Akkurat dét forsøker HBOs nye serie Destination Russia 2018 å gjøre noe med – fotballfeberen altså. For serien lar elegant storpolitikk, slavearbeidere og døde hunder forbli begravet. I stedet retter HBO fokus mot de såre, rørende, overraskende og interessante historiene som fortsatt finnes […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.