machomayne
Foto: Maria Pasenau

Den 13 år gamle rapperen MachoMayne er et barn som vet at han er et barn

Han er en 13 år gammel gutt med chain. Hans spytt er hot og hans flow insane. Han drikker Monster (for den alkoen er farlig – og mamma kjører sakte, for den bilen er det barn i) og spiser safarikjeks (stacks on stacks on stacks). Han gjør sine lekser. Damene tekster. Digg og deilig, de må nesten grine. Og han har såvidt begynt å kline. Guttens navn? MachoMayne. Eller egentlig Kaj Gripsrud Hjelmeland, fra Bergen. Det over her er sånn han presenterer seg selv i låtene «Skrik», «Fidget Spinner» og i Store Ps «Struttar Som En Struts», hvor han feier […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X