Technosted stengt: – Politiet tenker «drugs» med en gang de ser laser

– Wtf, hvordan kan snuten bare bestemme hvilken type musikk som skal bli spilt på et utested, jeg skjønner ikke? Er ikke dette Norge? Det er David Dajani, DJ på blant annet Naboens Technokjeller (NTK), som spør. Forrige fredag var den siste kvelden techno- og klubbkonseptet NTK ble arrangert i kjelleren på Naboens Pub ved Birkelunden. Tidligere på dagen annonserte initiativtakerne på Facebook at det var siste gang konseptet ville bli avholdt i kjelleren på Naboens. Årsaken er, skriver de, at politiet ikke ønsker mer techno. Arrangøren ønsker ikke å uttale seg om stengingen til NATT&DAG. – Du kan skrive […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.