ENDELIG: 39 (!) Lil B-mixtapes lagt ut på strømmetjenestene

Å høre på musikk i 2018 er digg. Og enkelt. På Spotify har man tilgang til over 30 millioner låter. Det har bare vært ett problem: Kun et fåtall av disse har vært Lil B-sanger. Skjønt, det var frem til mandag. Da ble over 900 (!) Lil B-låter, fordelt på 39 (!) mixtapes, gjort tilgjengelig på de store strømmetjenestene. Vi snakker en saftig godtepåsa som inneholder mixtape-godbiter som 6 Kiss, I'm Gay, God's Father, Red Flame, Blue Flame, den 101-spor lange 05 Fuck Em og ikke minst det utrolig rare new-age inspirerte prosjektet Rain in England.  Og alle raphjerter gleder seg :-) Det virker […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X