Quiz: Du er SP-politiker og skal på hyttetur med andre SP-politikere. Klarer du å komme deg gjennom turen uten å sende en trakasserende melding til Liv Signe Navarsete?

På en hyttetur hvor en rekke profilerte menn fra Senterpartiet deltok, endte det hele med at en av mennene sendte «Vi har lyst på fitta di» til Liv Signe Navarsete på messenger. Det virker kanskje som en dum ting å gjøre, men det er overraskende vanskelig å unngå å sende slike meldinger. Du kan jo prøve å se om du klarer å gjøre det noe bedre selv! Det er vanskeligere enn du tror.  [viralQuiz id=26]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X