Hanne Nabintu Herland med enda (!) en ny, sinnssvak nettserie

Bare noen uker etter møtene med høyrefløyens kontroversielle spradebasser Milo Yiannopoulos og Ron Paul er Hanne Nabintu (*mixtape-stemme*) Herland tilbake med enda en klikkvinner. Denne gangen har hun omfavnet sin indre femininitet og presenterer et glitrete daytime-lignende talkshow. Bodøposten var tidlig ute med en beskrivelse av serien som er vanskelig å overgå: «Som seer får du et unikt innblikk i «kvinnesamtaler» slik de kan foregå når kvinner er sammen og mange tips fra erfarne kvinner til å styrke vennskap og parforholdet, ha en sunn kropp, et bedre selvbilde og et godt seksualliv, i jakten på det gode liv.» Vi i NATT&DAG […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.