Er Derren Brown verdens mest uetiske programleder?

Den 27. februar slapp Netflix The Push, en slags underholdningsdokumentar hvor Illusjonisten (!), magikeren (!) og programlederen Derren Brown prøver å overbevise en (tilsynelatende) helt vanlig person til å utføre det personen tror er et ekte drap. Brown bruker et stort repertoar av overtalelsesteknikker, sosialpsykologi og imponerende nøye planlegging for å sette opp liksomdrapet i løpet av det om lag en time lange programmet. Om han lykkes eller ikke, og hvorvidt det er en twist til slutt, nei det skal vi ikke si noe om! Men vi kan si noe om at det er ikke første gang Derren Brown bruker skuespillere, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X