Anmeldelse: – XXXTENTACION er veldig fucka, men også ganske bra

XXXTENTACION, også kjent som verdens kanskje mest omstridte hiphop-artist slapp i forrige uke oppfølgeren til fjorårets debutalbum 17. Prosjektet har fått den irriterende og platte tittelen ?. Med seg på gjestelista har han blant andre Joey Bada$$, PnB Rock og 13-åringen Matt Ox. Som på fjorårets album er det gjennomgående temaet depresjon og lengsel etter eks-kjæresten. Samtidig viser X tegn til bedring, både psykisk og musikalsk. Men den 20 år gamle Florida-rapperen er fortsatt kontroversiell. Mildt sagt. LES OGSÅ: Rapperen som topper VG-lista er et forferdelig menneske Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Jahseh Dwayne Onfroy (som han egentlig heter) er […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.