NATT&DAG fikk kritikk av PFU for omtale av Kari Jaquesson

Kari Jaquesson klagde inn NATT&DAG for saken «Topp 9 artige radikaliseringer!» som vi publiserte i november i fjor. Saken presenterer ni rare vesener som vi synes har hatt en morsom og interessant radikalisering. Blant dem er Gry Jannicke Jarlum, Lille Larven Aldrimett og altså Kari Jaquesson, som blir beskrevet slik: Listens mest åpenbare, samtidig mest absurde? Reisen hennes har gått fra aerobic-instruktør på God Morgen Norge til Syria-farer. I mellomtiden har hun gitt ut kostholdsbøker, vært medlem i Kvinnegruppa Ottar, vært lettkledd på forsiden av Mann, ment at jødene står bak ISIS… Helt rå radikalisering, Kari! Jaquessons klage siktet til formuleringen «ment […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.