«Lady Bird» er en utrolig velspilt coming of age-perle

Lady Bird er utrolig velspilt coming of age-perle, som veldig fortjent fikk fem Oscar-nominasjoner. Greta Gerwig ble som bare femte kvinne nominert til beste regissør. Det er ekstra imponerende når dette er første gang Gerwig står oppført som regissør alene (Hun med-regisserte Nights and Weekends i 2008 red.anm.), og det definitive steget ut av rollen som Noach Baumbachs muse. Året er 2002, og USA er ett år inn i Bushs første periode som president. 17 år gamle Christine (Saoirse Ronan) bor sammen med en eldre bror, hans kjæreste og foreldrene i et klassisk nedre middelklassehjem i delstadshovedstaden Sacramento i California. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.