Dette bør du få med deg på Bylarms første dag

Bylarm er her (igjen!), det er vår, men det er iskaldt og sykt glatt. Heldigvis er det også mye vind! Bare å komme seg inn i konsertlokalene, men hva skal man se? Sliter du med å navigere i en iskald Youngstorget-sjø av dansk, psykedelisk rock og islandske rapkollektiv? Det går bra, vi har samlet det aller beste fra programmet (og Off:larm!) i denne spillelista. Under er litt om noen utvalgte utvalgte som spiller torsdagen – flere i lista! Se Great News spise cheeseburger og bli plaget av spanske turister på toppen av Holmenkollen 612 612 på bransjetreff! Hvordan skal dette […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X