Videopremiere: Ungdomskulen er tilbake med surrealistisk video

Bergens-trioen Ungdomsskulen er endelig back in business! Bandmedlemmene har de siste årene gjort seg bemerket i andre sjangre, gitarist og vokalist Kristian Stockhaus som som en del av Lekende Lett og bassist Frode Flatland som produsent for Lars Vaular. Nå har sistnevnte laget en bootlegvideo til Ungdomskulen-singelen «Losing my mind», basert på Alejandro Jodorowskys meeget helsprøe film The Holy Mountain. Stikkord: Rare hatter, nakne kropper, psykedeliske geiter, padder med fjærpryd på hodet og ekstremt seksualiserte maskiner (se video nederst i saken). Se også: Bli med til Japan med Mato Polo og Store P – Vi føler at musikk og video lagde en vidunderlig […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X