Årets litteratur-vinner Lotta Elstads «Jeg nekter å tenke» er irriterende tidsriktig, men en verdig vinner!

Lørdag 3. februar arrangerte NATT&DAG nok en gang Osloprisen, med artister og band som Beglomeg, 612, Sandra Kolstad, WHALESHARKATTACKS, Madi Banja, Rytmeklubben, Great News og Spilt Melk, og ikke minst fornøyde prisvinnere. En av de prisvinnerne var vinneren av Osloprisen for Årets litteratur: Lotte Elstad med «Jeg nekter å tenke» på Flamme forlag! De eldre generasjonene etterlater seg smuler, robotene tar jobbene våre og verden raser sammen rundt oss. Det er ikke bare selvopptatthet når unge i dag er pessimistiske. Fremtiden ser jo ikke lys ut. Hedda mister frilansjobben og kjæresten hun egentlig aldri hadde. Og når hun blir gravid får hun […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.