Photo: Jan Khür

Antiteateret har laget bra scenekunst, ja, årets beste faktisk

Lørdag 3. februar arrangerte NATT&DAG nok en gang Osloprisen, med artister og band som Beglomeg, 612, Sandra Kolstad, WHALESHARKATTACKS, Madi Banja, Rytmeklubben, Great News og Spilt Melk, og ikke minst fornøyde prisvinnere. En av de prisvinnerne var vinneren av Osloprisen for Årets scenekunst: «Det går bra» av Antiteateret! Antiteateret har på sett og vis erobret en tom spot 
i scenekunst-Oslo ved å insistere på å lage forestillinger for de som ellers ikke ville gått på teater. Således har de møtt et behov som folk ikke visste at de hadde, og bare det er jo godt gjort. De har laget teater […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.