«Thelma» er en elegant og forførende sjangerfilm

Prisen for årets film gis til årets beste, norske film som har utmerket seg spesielt i den frodige skogen som er norsk film anno 2017. De andre nominerte til årets beste film er Drib Hva vil folk si Du kan lese mer om de nominerte i alle kategorier i desemberutgaven av NATT&DAG, som kom ut 8. desember. Thelma Regi: Joachim Trier Da det ble kjent at Joachim Trier og Eskil Vogt var i gang med arbeidet på sin fjerde spillefilm, og at det var snakk om en overnaturlig thriller, var forventningene mildt sagt til å føle og ta på. Med sine […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X