Røverstaden

Røverstaden åpner klubb- og konsertstedet Klubben i Oslo

Røverstaden er en ny kultursatsning tilknyttet Oslo Konserthus, og skal med sine 4000 kvadratmeter (!!!) tilby et mangfold av kulturtilbud. Kulturhuset har tidligere huset Club 7, Sardine's, og Stenersenmuseet i senere tid, men 19. januar åpner Røverstaden klubb- og konsertlokalet Klubben. Gode nyheter! Hvis du liker klubb da, vel å merke. – Det er rimelig mye eklektiske saker på g nede i den kjelleren der, sier Juliette Aleksine Piiksi, Røverstadens presse- og markedsføringsansvarlig. – På klubbfronten kommer det til å skje masse på nattestid, også. Vi samarbeider med sjukt mye bra folk som er engasjerte, og som jobber med å skape et […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.