Røverstaden

Røverstaden åpner klubb- og konsertstedet Klubben i Oslo

Røverstaden er en ny kultursatsning tilknyttet Oslo Konserthus, og skal med sine 4000 kvadratmeter (!!!) tilby et mangfold av kulturtilbud. Kulturhuset har tidligere huset Club 7, Sardine’s, og Stenersenmuseet i senere tid, men 19. januar åpner Røverstaden klubb- og konsertlokalet Klubben.

Gode nyheter! Hvis du liker klubb da, vel å merke.

– Det er rimelig mye eklektiske saker på g nede i den kjelleren der, sier Juliette Aleksine Piiksi, Røverstadens presse- og markedsføringsansvarlig.

– På klubbfronten kommer det til å skje masse på nattestid, også. Vi samarbeider med sjukt mye bra folk som er engasjerte, og som jobber med å skape et bedre kulturtilbud ved å arrangere klubbkvelder. Det er så viktig med klubbkonsepter i 2018, spesielt når det finnes så mange bra DJ-er og produsenter som trenger en plattform til å vise frem musikken og talentet sitt.

Les også: Maksitaksi og Taxi Take Away stenger.

Hva skal dere tilføre klubb-Oslo?
– Vi jobber på lik linje med så mange andre rå utesteder med å skape en sjangerbredde på hva som er spilt, både på kvelds- og nattestid. La oss som by (med stor B) sette Oslo på kartet som en storby, med et internasjonalt og pulserende klubbtilbud, sier Piiksi , og forteller at det blir et bredt sjangerspekter på konsertprogrammet: For øyeblikket er har de booket alt mellom Tribute til Prince og spellemannsnominerte Ola Kvernberg, til indiebandet Broen og den kanadiske produsenten Jacques Greene.

Først ut er DJ-kollektivet Skranglejazz, som arrangerer en serie på fire klubbkvelder fra januar til april 2018. Fredag 19. januar åpner DJ-kollektivet Klubben. Headliner for kvelden er dj-duoen IDJUT BOYS fra London. 

– Blant annet skal KOSO CLUB (som er nominert til NATT&DAG-prisen for Årets klubb) og CALL, DONT TEXT (med flere) arrangere kvelder hos oss i løpet av de neste månedene. Februar blir en travel måned for dem med FOMO, når venninna til Rihanna, Sita Abellan, gjør sin første DJ-gig i Norge den 3. februar sammen med Annette Kvithyll aka PURPURRPURPLE, som spilte på By:Larm, Roskilde og ØYA i 2017, sier Piiksi.

Les også: Her er de nominerte til årets klubbkonsept.

X