Helge Lurås er en av av landets fremste sjarlataner, og hans Resett.no bidrar til normaliseringen av hårreisende standpunkter

Prisen for Årets verste stemme gis til en person eller gruppe som i kraft av sin deltagelse har senket nivået på norsk offentlig debatt. De andre nominerte til årets verste stemme er: De ansvarlige for NRKS valg-dekning  Linda Hofstad Helland Du kan lese mer om de nominerte i alle kategorier i desemberutgaven av NATT&DAG, som kom ut 8. desember. Helge Lurås/Resett.no Da en av landets fremste sjarlataner bestemte seg for å starte Øystein Stray Spetalen-finansiert nettavis for å bidra til «en mer realistisk debatt om innvandring», var det ikke overraskende det stikk motsatte Resett.no endte opp som. Helge Lurås er […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.