«Ekte Mann» er til tider veldig morsomt og hele tiden 
jævlig bra

De andre nominerte til årets beste TV er: Innafor Den Norske Islamisten  Ekte mann  Larsvaular.no/YouTube Stem på årets TV her! Lars Vaular har for lengst etablert seg som en av Norsk popmusikks mest kompromissløse og nytenkende artister. Her kunne vi jo så klart kommet med en lang rekke eksempler for å underbygge den påstanden, men dette er jo ikke introduksjonen til en føkkings Spellemanns-ærespris heller, så vi nøyer oss med å nevne at Lars var involvert i en nominasjon i fjor også. Den gang var det den audiovisuelle forestillingen Pyramiden på Henie Onstad-senteret, som ble nominert til Årets Live! I […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.