VIDEO: Denne brasilianske modellen vil gjerne vise deg «The 7 faces of cinema» :/

Vi vet egentlig ikke hvorfor Vouge har laget en video med Marlon Teixeria – en brasiliansk modell som er i Cannes for å «have a little bit of  fun» – men de mener i hvert fall at det er en god idé å gi ham oppdraget å vise seeren sju forskjellige filmatiske uttrykk med kropp og fjes. Vi er enige. Forførelse? Marlon veiver sexy som en av de oppblåsbare luftklovnene som ofte vaier i tilfeldige retninger utenfor nyåpnede dagligvarebutikker. Død? Marlon senker hodet på en sexy måte. Frykt? Marlon får høye skuldre og ... fryser? På en sexy måte! Blikket hans […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X